Prins Harry in nauwe schoentjes: “Hoe kon hij zich dat niet realiseren?”

door: COS
Prins Harry en Meghan Markle
Afbeelding bron: Sarnia / Shutterstock.com

Prins Harry en Meghan Markle tekenden een tijd geleden een miljoenencontract met Netflix. Ze zullen verschillende documentaires en educatieve programma’s produceren.

Streaminggigant Netflix is ook verantwoordelijk voor het spraakmakende ‘The Crown’. Hoewel vorige seizoenen over het algemeen weinig ophefmakend waren, is het vierde seizoen dat wel.

Het seizoen speelt zich af in de jaren tachtig en behandelt dus de relatie tussen prins Charles en lady Diana. Die wordt niet bepaald rooskleurig neergezet. Hoewel de royals nog niet openlijk reageerden, maakte onder anderen prins William al duidelijk aan vrienden hoe misnoegd hij is.

Nauwe schoentjes

Ook aan de andere kant van de Atlantische Oceaan blijft het stil. Prins Harry zou volgens Mike Graham en Olivia Utley van talkRADIO gedwongen worden te zwijgen over ‘The Crown’.

“Harry bevindt zich in nauwe schoentjes door de deal met Netflix. Hij mág er niks over zeggen”, citeert Mirror Olivia. “Netflix bezorgt hem en Meghan hun volgende salaris. Hij zal zich keer op keer in dit soort benarde situaties bevinden.”

“Hoe kon hij naar Hollywood vluchten zonder zich te realiseren dat er enorme gevolgen zouden zijn?”, gaat de journaliste verder. “Er zullen voortdurend belangenconflicten zijn.”