Camilla haalt scherp uit naar stiefzoon prins William: “Wat een kort lontje!”

door: COS
Prins William
Afbeelding bron: 360b / Shutterstock.com
Afbeelding bron: Instagram @theroyalfamily

In het boek ‘Battle of Brothers’ onthult auteur Robert Lacey heel wat geheimen over de ruzie tussen prins Harry en prins William. Ook de mate van hun opvliegende karakter komt ter sprake.

De vrouw van prins Charles, Camilla, de hertogin van Cornwall, zou ooit uit de biecht geklapt hebben over haar oudste kleinzoon. “Na haar huwelijk met Charles in 2005 vertelde ze aan familie en vrienden hoe verrast ze was over de onverwachte kan van ‘Prince Charming’”, citeert Daily Express Robert Lacey

“Wat heeft die jongen een kort lontje”, moet ze gezegd hebben aan haar naasten. Camilla was namelijk helemaal in shock na enkele uitbarstingen van William tegenover zijn vader. “Ze was ontsteld over hoe William soms tekeerging tegen zijn vader in het bijzijn van Camilla.”

“Volgens Camilla waren die ruzies wereldschokkend: William was steeds aan het roepen en Charles moest al het getier maar ondergaan. ‘William kan zich helemaal niet inhouden’, zei ze.” William zou zijn 71-jarige vader ervan verweten hebben niet geschikt te zijn op de troon te bestijgen.