Simon Cowell kop van Jut in nieuw nummer van groep die zijn label verliet: ‘Scherpe diss’

door: COS
Afbeelding bron: Shutterstock

Simon Cowell is de bedenker van verschillende talentenshows zoals ‘America’s Got Talent’ en ‘Britain’s Got Talent’. Ook het format ‘The X Factor’ staat op zijn naam.

In 2011 won de groep Little Mix het achtste seizoen van ‘The X Factor’. Ze tekenden een contract bij het label van Simon Cowell, Syco. Vele hits kwamen voort uit die samenwerking, maar in 2018 verliet de groep abrupt het label en tekenden ze bij rivaal RCA.

Binnenkort brengt Little Mix hun nieuwe album Confetti uit. Dat zal een nummer met de naam ‘Not A Pop Song’ bevatten. Een bron van Metro vertelt dat daarin een scherpe diss naar Simon vervat zit.

De tekst zou als volgt vertaald worden: “Ik doe niet wat Simon zegt. Begrijp de boodschap. Het leven is nooit eerlijk. Er werd verteld onze droom te volgen, als een marionette. Dat werkt voor jou, maar niet voor mij. Dit is geen popliedje.”

Volgens een bron van Mirror denken de meisjes dat Simon vooral “de grappige kant” ervan zal zien. “Ze weten dat hij van aandacht houdt en denken dat hij het speels zal vinden.”