Linda de Mol heeft er spijt van gehad: “Te snel handdoek in de ring gegooid”

door: COS
Linda de Mol
Afbeelding bron: Instagram @linda

Linda de Mol had tussen 1995 en 2007 een relatie met regisseur Sander Vahle. Ze hebben samen een dochter en een zoon, Noa en Julian.

Ondertussen is Linda al 13 jaar samen met componist Jeroen Rietbergen. In Weekend praat Linda openhartig over haar breuk met Sander, nadat hij verliefd werd op huisvriendin Heleen.

“Ik had zoiets van: ga het dan maar uitzoeken, ga dan maar weg! Daar heb ik Sander heel weinig ruimte gegeven, denk ik”, zegt Linda. “Ik heb vaak het gevoel dat wij bij de eerste echt heel grote crisis die we hadden de handdoek meteen in de ring hebben gegooid.”

'Nooit meer een gezin'

“Daarvan zou je kunnen denken: had ik dat niet heel anders moeten doen, wat was er dan gebeurd? Maar feit is dat we dat niet gedaan hebben en allebei een ander leven zijn begonnen en daarin nu beiden heel gelukkig zijn. Daarom is de spijt daarover dus nu niet zo groot meer.”

Maar spijt is er wel geweest bij Linda. “Ik heb momenten gehad dat ik me realiseerde hoe erg het is dat je nooit meer een gezin bent, ook voor de kinderen. Dan vraag je je af: had ik niet meer inspanning moeten verrichten om het weer goed te krijgen? Had ik niet meer naar mezelf moeten kijken?”, aldus Linda.